

(1 923,08 Kč / kg)
Naši šneci v ulitách s ochucenými másly v zapékacích miskách tak, jak je dobře znáte. Skutečná lahůdka!
Mezi největší konzumenty šneků patří jednoznačně Francie. Šneci se jedli ale i u nás, za první republiky, kdy byl šnek tradiční české jídlo. Někde v restauraci můžete ochutnat šneky "po Burgundsku." Tuto klasiku máme taky, ale nejen to! Vyrábíme si vlastní, vychytané příchutě, ze kterých si určitě vyberete svou oblíbenou. Vychutnejte si tuto delikatesu při jakékoli příležitosti!
Postup přípravy naleznete na etiketě. Výsledkem budou krásně ohřátí a perfektně ochucení "šneci v ulitách."
Vlastnosti šnečího masa:
Naše tipy:
Složení
Hlemýždí maso Helix Aspersa Maxima, máslo 82 %, petržel, olivový olej, česnek, ančovicky, citronová štáva, strouhanka, dijonská hořčice (pitná voda, hořčicné semínko, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření, antioxidant disiřičitan draselný), tymián, sůl, pepř.Informace
Parametry
Mohlo by vás také zajímat